Kagelinkbosweg 2 , DiepenheimTerug naar overzicht
Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM Kagelinkbosweg 2  DIEPENHEIM
Verkocht
VRAAGPRIJS € 385.000,-kosten koper

Kagelinkbosweg 2 , Diepenheim

Een tweede woning in een oase van groen, gelegen op een fantastische locatie met vanuit de woning fraaie zichtlijnen over de tuin, de aangrenzende vijver en met doorkijkjes naar het omliggende buitengebied. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk te genieten van de natuur, de rust en de ruimte.

De sfeervolle recreatiewoning welke de afgelopen jaren grotendeels is gerenoveerd en uitgebreid, is gelegen op het kleinschalige bungalowpark het "Kagelinksbos", tussen het stadje Diepenheim en het dorp Hengevelde. De huidige eigenaren hebben doorlopend veel aandacht besteed aan het onderhoud en verbeteren van de woning.

Indeling:

begane grond: entree/hal met meterkast en ruim toilet - keuken - woonkamer met openhaard, schuifpui naar het terras en trapopgang naar de verdieping - badkamer - kast met wasmachine-aansluiting - slaapkamer.

Verdieping: overloop met veel vaste kastruimte en kast met cv-opstelling - twee slaapkamers met veel bergruimte, waarvan 1 met wastafel - badkamer.

Keuken: de keuken in landelijke stijl (Bruynzeel) is voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie (2019) en een Quooker.

De badkamer op de begane grond is voorzien van een inloopdouche, wastafel met wastafelkast en designradiator.
De badkamer op de verdieping is voorzien van een toilet, wastafel met planchet en een douche.

Bij de woning staat een royale berging, gebouwd van hout op stenen voet. De berging is in dezelfde stijl en vergroot met een carport. Verder is er een overkapping voor de opslag van haardhout aanwezig.

Tuin:
Rondom de woning is een fraaie tuin aangelegd met een groot grasveld, omzoomd door natuurlijke borders met bomen en struiken die voor de nodige privacy zorgen. Direct grenzend aan de woning zijn er twee grote terrassen, waarvan één met een pergola. In de tuin bevindt zich een eigen bron (20 meter diep), sproei-installatie en een robotmaaier.

Het park:
Het Kagelingsbos is een kleinschalig park met 30 (recreatie)woningen. De jaarlijkse bijdrage aan de stichting bedraagt voor het jaar 2022: € 75,--, bestemd voor onderhoud vijver en wegen. Het park heeft veel groen, fraaie oude bomen en is gelegen in het karakteristieke Twentse coulisselandschap.

Omgeving:
Diepenheim is met ca. 2.700 inwoners het kleinste stadje in Overijssel. Het stadje dat hier ook wel ''stedeke" wordt genoemd staat bekend als centrum voor de beeldende kunst. Ook door de vele kastelen en havezaten te midden van de eeuwenoude landgoederen die rondom Diepenheim zijn gelegen, zorgen er voor dat het stadje zeer geliefd is voor diegenen die de drukte van de randstad hebben verruild voor de rust van Twente.

Het glooiende landschap met weiden en bossen is een ideale plek voor een korte of langere wandeling en op de landelijk en verkeersluwe wegen is het heerlijk fietsen en zijn er voor de paardenliefhebber voldoende ruiterpaden.
En dat alles met steden zoals Hengelo, Zutphen en Deventer binnen 30 autominuten afstand gelegen.

Bijzonderheden:

- Het complete dak is vervangen door een geïsoleerd pannen dak met nieuwe goten
- grotendeels HR++ glas
- CV ketel 2021
- Glasvezel aanwezig
- De woning wordt aangeboden inclusief de (uitgebreide) inventaris
- Permanente bewoning is niet toegestaan

lees meer +
Kenmerken
Algemeen
  • Status:
    VERKOCHT
  • Oppervlakte en inhoud
  • Woonoppervlakte:
    111
  • Perceeloppervlakte:
    1312
  • Inhoud:
    371
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1972
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Garage
  • Schuur:
    1
  • Energie
  • CV ketel:
    Nefit
  • CV bouwjaar:
    2021
  • CV eigendom:
    eigendom
  • CV combi:
    1
  • Buitenruimte
  • Tuin:
    1312
  • Terug naar aanbod
    Nog niet gevonden wat u zocht? Laat uw woonwensen bij ons achter inschrijven als zoeker
    Brochure downloaden
    Kagelinkbosweg 2 - DIEPENHEIM